Blogginnlegg

Takk makker!

makker partner (‘mɑkəɾ) 
substantiv maskulin medspiller; medarbeider være makkere i kortspill dele oppgavene med sin makker

Ambulanse er ikke et enmannsshow. Ikke en gang single paramedic enheter, en-redder ambulanse eller mc-ambulanse. Enmannsshow er vel kanskje feil begrep. Enperonsshow er rettere. Men til og med dem som kjører alene gjør ikke jobben alene. De starter kanskje alene, men er like avhengig av kolleger og makkere som det du og jeg er!

Dem som ikke arbeider i ambulansetjenesten har gjennom 113 serien fått med seg at makkerparet på ambulansene er en godt sammensveiset duo.
I dag er det makkeren som skal hylles. Uten dere er vi ikke komplett.
Gjennom et arbeidsår tilbringer vi ufattelig mange timer på jobb, og da sammen med våre makkere. Vi deler gode dager, dårlige dager, lykke, glede og sorg. Tiden sammen i ambulanse og på vaktrom gjør at en blir godt kjent, så godt kjent at en nesten utvikler en 6. sans.

TAKK MAKKER
Takk til deg som starter dagen med å se mitt ufiltrerte morratryne. Takk til deg som jeg får dele dagens første kaffekopp sammen med. Takk for at du med iver starter dagens gjøremål sammen med meg! Tenk å ha en så fantastisk samtalepartner som deg når vi er ute og ruller. Takk for alle historiene du har fortalt meg, og takk for du høre på mine! Tenk å ha en makker som vet akkurat hva jeg vil gjøre på oppdrag, og bare serverer utstyr uten å måtte be om det. Det kaller jeg å være «in sync»! Tenk å ha en makker som kan lese mine tanker på oppdrag, der er den sjette sansen sin det. Jeg digger å sette meg inn i ambulansen etter pasienten er levert og bare gjøre en fist bump, en felles forståelse på at her gjorde vi et godt stykke arbeid….igjen!
Takk til deg som vil være min samtalepartner på de dager jeg har behov for å snakke, og takk til deg som velger å betro deg til meg.

Takk kjære makker! Uten deg er jeg alene, men sammen er vi en superduo som kan få til ALT!

Alise i full gang med å fotografere forfatterens nye profilbilde.

Gjennom sosiale medier får jeg ofte spørsmål: «hva er det beste med jobben din?» Jeg kunne ramset opp mange ting som det å gjøre en forskjell, være med å redde liv, turnus og fritid, osv. Men for meg er det ikke tvil om hva det beste med jobben min er; folka, kollegaene, makkeren!
Tenk å ha en jobb hvor man gleder seg til hver arbeidsdag. Den jobben har jeg, og det er utvilsomt grunnet gjengen på jobb <3

Jeg må jo og få rette en en ekstra takk til dere som i tillegg er makker på ambulansen er min makker på sosiale medier. Dere som hjelper meg til med å ta bilder, demonstrere utstyr, svare på Q&A og så mye mer.
JEG DIGGER DERE!

SETT LITT EKSTRA PRIS PÅ MAKKEREN DIN I DAG

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *